Még több ötlet az okos pénzügyi döntésekért!

Hiteles Közösség

Hiteles Közösség

6 dolog, amit csak a rutinos hiteltanácsadók tudnak

2021. december 09. - KissNikolett

mateus-campos-felipe-fsgzm8n0hiy-unsplash.jpg

10 éves banki tapasztalattal nagyon jól tudom, mik azok a kis rések, melyek az ügyfelek számára hiányosságot jelentenek egy hiteligénylésénél. Egy banki tanácsadó valójában - mint egy függő ügynök -, kizárólag egy bank finanszírozási megoldásait javasolhatja az ügyfelének. Nem hasonlíthatja össze a piacon lévő egyéb termékekkel, hiszen nagyon helyesen, elkötelezett a munkáltatója iránt.

Meggyőződésem szerint, az ügyfeleknek joga van ahhoz, hogy több bank ajánlatát összevetve, önállóan hozzák meg a számukra legnyereségesebb döntést. Független hitelközvetítőként hatékonyan képviselem a megbízóim és a bankok érdekeit. A komplett hiteligénylés alatt ott vagyok az ügyfelek mellett, segítek kérdéseiket megválaszolni, intézem a papírmunkát, tartom a kapcsolatot a bankkal.

És mindez díjmentes az ügyfelek részéről, de mielőtt azt gondolnád, hogy valami borzasztó jó fej önkéntes vagyok, csak szólok nem, nem vagyok az  Bevételi odalról nézve a bankokkal vagyok leszerződve, így egy sikeres ügylet után kapom meg a jutalékot. Természetesen jól szabályozott keretek között, ugyanolyan paraméterekkel fizetnek ki a különböző pénzintézetek. Így most már Te is láthatod, hogy a bankok érdekeivel szemben, lehetőséget kínálok az ügyfeleknek arra, hogy saját élethelyzetük és igényeik alapján válasszanak.

Az internetnek köszönhetően manapság már rengeteg információ szembejön velünk, akár a pénzügyekről, akár a hitelekről. Nem csoda, ha egy idő után azt érzed zsong a fejed, és képtelen vagy szétválogatni az adatokat. Ezért érdemes, nagyobb terveid megvalósítása előtt szakértői háttérrel bebiztosítani magadat. 

Milyen kedvezményekhez jutsz?

  1. Első és legfontosabb: időspórolás. Díjmentesen összegyűjtöm a bankok testre szabott ajánlatait, amikhez a legtöbb esetben rajtam keresztül egyedi kedvezményt is kapsz. Olyan stratégiákat mutatok, amivel akár önerő nélkül juthatsz új ingatlanodhoz.
  2. Pontosan felmérem, milyen lehetőségeid vannak, milyen banki- és jogszabályi felételeket kell teljesítened ahhoz, hogy sikerrel zárjunk egy igénylést. Rengeteget kérdezek, hiszen minél több információval kell rendelkezzem rólad, annál jobb ajánlatot tudok adni, hogy megvalósítsd lakásterveidet.
  3.  Segítek kiválasztani az adott élethelyzetedet és igényeidet szem előtt tartva, a legmegfelelőbb konstrukciót. Megnézzük, hogy egy piaci- vagy kamattámogatott hitellel járnál jobban.

Két fontos kérdést járok körül ahhoz, hogy megkapd a megfelelő ajánlatot: 

  • Van-e olyan kizáró tényező az élethelyzetedben, ami nem felel meg az általános finanszírozási feltételeknek?
  • Abban az esetben, ha nincs, akkor melyik bank ajánlata lehet a legjobb számodra?
  1. Összehasonlítom, melyek a piac legjobb ajánlatai. Így a döntés szabadságát a Te kezedbe adom. Hitelközvetítőként több bank ajánlatát is átnézem és kiértékelem, mielőtt elküldeném neked az elkészült megoldási javaslatokat. Így a döntés szabadságát a Te kezedbe adom.
  2. Fő feladataim közé tartozik, hogy mindenki számára érthető nyelven adjam át az információkat a hitelajánlattal kapcsolatban. A menet közben felmerülő problémákra azonnali megoldást találok, így a legkisebb kockázat mellet indíthatod el a hiteligénylést.
  3. Díjmentes tanácsadást és teljes körű ügyintézést kapsz, így arra fordíthatod az idődet, amire csak akarod. Nem kell még esténként, munka után az internetet bújnod, megbízható információkért kutatnod.

Tanácsaimmal növelheted a hiteligénylési esélyeidet. Mivel egészítenéd még ki a listát? Írd meg nekem kommentben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kissnikolett.blog.hu/api/trackback/id/tr8316779366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása